Det er grusomt. . .

..at forrige post var en oppsummering over bokåret 2015. Jeg begynte på en sak om starten på bokåret 2016, men kan beklagelig bare innrømme at jeg glapp ballen når jeg begynte å løpe med den. Noen prosjekt ble skadelidende, men hvilken dag er bedre for Bok og Biff å våkne fra dvalen enn Verdens bokdag?

Dessverre startet året med mer sette tv-serier enn leste bøker. Nå som spirene i vinduskarmen vokser og utetemperaturen stiger, er det lettere å sette seg ut med en god bok og man sover tross alt bedre om man bytter ut smarttelefonen med en bok på puta, etter å ha vært eksponert for natur og frisk luft.

Ettersom dette nærmest blir som relansering av bloggen å regne etter knappe fire måneders fravær, kommer Bok og Biff nå i flere kanaler.
Bloggen har fått egen Twitterkonto, den følger deg kanskje på Facebook, du oppdager dens innlegg på Instagram og bloggen prøver seg på SnapChat som kanal for litteraturformidling.

Her er det bare å følge med videre – og følge bloggen der den er.

Siden nyttår har jeg blant annet lest de siste i CLUE-serien og begynt på Sirene, bok fem i bøkene om Septimus Heap. «De 500» av Matthew Quirk er siste fullførte, nyeste påbegynte er «Alt som teller» av Ingrid Ovidie Volden. Med andre ord kommer det snart ferske innlegg med innhold.

For øvrig tar jeg gjerne i mot tips og forslag til profilbilde som bloggen kan bruke i SoMe.

Advertisements

One comment

Speak your mind

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s